About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Tuesday, July 15, 2008

BesDay Ammar

Happy Bitrhday ammar!!..aa,29 Jun aritu aku buat patry besday ammar...dia nampak syok sangat..ramai gak jemputan..ammar dapat hadiah pun banyak!hehe...adala menu laksa+soto..puding..alhamdulilah..

BIODEX PRODUCT???

Arini masuk hari ke-3 aku try produk BIODEX...mesti ada yang tahu pasal produk ni..sliming+rawatan kesuburan. untuk starter pack, aku amik Woman Lobata,Liquid Manja Prune,Beautea,Supreme Diet (Chocolate & Fruit) dan Body Lift..semuanya rm360!! hehe...abih duit tusyen aku bulan ni..mujurlah hubby bagi duit! :) Mahal sungguh produk ni..harapnya membuahkan hasil!! tunggu & lihat...

Thursday, July 10, 2008

Sepi

lama gak aku menyepi dari blog nie...bukan apa,since dapat balik perlis dok ngan hubby tak sempat segala macam...hehe xpe,mulai hari ini aku akan mencatat segalanya....insaallah