About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Thursday, October 23, 2008

Syawal ke 23..moga membawa erti

Malam nie..teringat nak catat something dalam blog nie. Lepas raya nie sibuk sangat dengan bebudak form 5 nak SPM!!penat sangat..nie pun tengah scan skema soalan2 percubaan negeri kelantan..esok nak tayang kt bebudak 5F..letig giler...tambahan pulak arini bendera merah!! bertambah letihhhhhhhh...
aaa..cakap pasal bendera merah ,nampaknyer xde rezeki aku lagi bulan nie untuk dapat baby..hubby kata "xpe,jangan sedih sangat...kita dah ada ammar posyok!" terubat gak kesedihan tue...
raya aritu xsempat nak catat kt cni sebab beraya ke JOHOR...xde internet beb!alhamdulilah raya tahun nie meriah...aku tengok mak pun suka sangat...aku belikan dia kain tudung tahun nie...warna coklat gelap...walaupun xbanyak beli kuih raya,aku sempat buat 3 jenis kuih raya tahun nie...hubby yang tolong...KUIH MAZOLA wajib tue kesukaan hubby,dia yang buat pun,hehe BISKUT NESTUM,resepi cik idah...BISKUT BLACK WIDOW...hahaha kelakarnyer nama..padahal biskut milo jerrr

No comments: