About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Sunday, February 22, 2009

Minggu yang memenatkan!!

Minggu nie...16-22/2 Sebenarnya aku nak cerita pasal tusyen aku...tahun nie aku amik satu lagi kelas tusyen..kat bank persatuan... so, ada 2 kelas semuanya RABU MALAM KHAMIS di CEMERLANG PUSAT TUSYEN dan SaBTU MALAM AHAD di ATAS BANK PERSATUAN...aku ok je dok ajar tusyen nie...hubby aku pun bagi..bleh cover2 nak bayar vios!!hehehe Tapi yang memenatkan aku this weak, aku kena ganti kelas form 5 cikgu HAYAZI , 2 kelas dia...so JUMAAT mlm SABTU aritu aku pi tusyenla...then next coming AHAD mlm isnin pun kena ganti gak... So totalnya ada 4 kelas tusyen aku minggu nie...aaa,bukan minggu nie aja,termasuklah minggu hadapan!! Tapi xpe beb..penat sikit2 tu biasala...janji ada pulangannyer...hehehe

No comments: