About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Friday, May 14, 2010

Service VIOS KCE 275

emm...aku da kata bulan nie memang banyak kuar duit...laju je mcm air terjun water feature kami kat luar tue...huhuhuhuJustify Full...
Semalam hubby pi service keta..40,000km..service major..terbang melayang rm495..duit..duit...aa lepas kelas dia trus pi..balik dekat kui 6 petang. tu tang toyota alor staq pi service...dulu2 aku dok ikut juga..tapi sejak mengandung n da besalin nie hubby je sorang yang pi..emmm..banyak jugak benda2 yg kena service tue..aku pun xtau...esok2 50,000km kena service lagi...xpela..ni nak balik johor awal bulan 6 nie..duit lagi...
org kata xpe..nanti2 ada la rezeki tue..tambah pulakdapat baby baru..lagi banyak rezeki yg akan masuk...mudah2an murah la rezeki kami..hanya kepadaMU aku berdoa..berila kami kesihatan untuk mencari rezeki yang halal...jauhkan la rezeki yang haram..amin..

No comments: