About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Saturday, January 1, 2011

1.1.11

Selamat tahun Baruuuuu...
walaupun da petang baru nak entry..sibuk laaaa menyiapkan PEKA bebudak 2c...tahun ni nak pas kat Aida bebudak tu,so kena la update segala maklumat depa...
so bila da masuk tahun baru nie...mestila semua ada azam baru kan...emmm...aku macam biasalah...azam yg utama tu nak berubah kearah yg lebih baik dari tahun2 sebelumnya...so alhamdulilah...berjaya utk tahun lepas...keduanya..nak kumpul duit..aaa yg ini pun berjaya jugak la walaupun duit simpanan xpun mencecah puluh ribu...asalkan ada simpanan walaupun 1ringgit!huhuhu..
cerita tahun baru 2011 baru je nak bermula...tahun lepas banyak juga suka dukanya...biasala rutin kehidupan...yang seronoknya tahun lepas aku dan keluarga menerima kehadiran adik aliff yang tonyooo nie...hehehehe bersyukur sgt...ALLAH menambahkan zuriat kepada kami sekeluarga...abg ammr pun da semakin bijak..matang...dan yg pastinya dia tu da bleh uruskan diri sendiri...seronok sgt...
so...semoga pada tahun ini..2011..menjanjikan yang terbaik utk aku dan juga keluarga..banyak sangat harapan utk tahun nie...antaranya:
  • nak abg ammar pandai membaca...
  • boleh beli umah lagi satu...hehehehe
  • kuruskan badan aku yg semakin lama semakin kembang nie..:p
  • kalau ada rezeki dapat baby girl pulak...huhuhu insyaAllah

No comments: