About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Saturday, January 22, 2011

Remedial Program Science Subject

Ini cerita sepajang minggu ini bulan januari..
kelas remedial da start dari minggu lepas lagi then sambung pada kelas kedua pd 17hb...turn aku pulak kena pada hari semalam 21 Jan...
so berlangsungla kelas tu kt DKC...lewat sikit..cari kerts soalan bebudak nie xde..bebudak yg 19 orang ni kata kertas cikgu nik collect pada 17hb tue...talefon nik dekat 4 kali xangkat2..emmmm....last2 aku cari kat atas meja aida...ada...
yang letihnya aku bawak 2org hero aku nie...walaupun depa ni xkacau sangat..tapi letih jugak...
xtaula berkesan x program remedial nie...
pada yg xtau remedial ni program aper...ia adalah program utk bebudak yang gagal dalam peperiksaan pada semester lepas...bebudak kena dtg kelas remedial dan kemudiannya ambil semula exam ikut subjek yg gagal...
so utk science nie 26 Jan adalah tarikh EXAM...

No comments: