About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Wednesday, January 19, 2011

Target setting PMR 2011

Salam
Malam nie boleh nak online sebab aliff tdo dari jam 5ptg tadi..sekarang da jam 8.30..xpasti dia nak bangun ke tidak..
malam nie saje nak citer pasal TARGET SETTING..macam baru je pulun bebudak f3 peksa PMR...mai2 tahun nie da kena buat pulak utk budk2 form 3 tahun ni...emmm itula kerja guru...tahun nie aku buat target setting tu dalam dalam email aida..petang tadi da siap..tgk gaya bebudak tahun nie macam nak lagi cemerlang result PMR...huhuhu INSYAALLAH..
cerita pasal target setting nie...TOVnya guna result masa peksa semester tahun lepas...target setting nya ada 3..so kena la target bbudak tu nak dapat apa utk peksa semester ini...percubaan dan akhirnya PMR...yng pastinya masa PMR tu mesti targt semua dapat A...
Insyaallah berkat usaha pelajar2...guru2...doa dan usaha UNIT SAINS tahun nie nak bagi gempak result sains!! :) INSYAALLAH.

No comments: