About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Tuesday, May 31, 2011

Selasa@Balik Johor





Dalam keta


Cuti sekolah tengah tahun sudah bermula...28Mei - 13Jun

Tapi mcm biasala kami warga MARA masih bertugas lagi sehingga 30Mei, so pagi2 selasa baru boleh bertolak ke Johor...

Percutian kali ini di Johor mesti seronok sebab aliff da besar... Nak bawa dia n fmly jalan2 di johor...

Saturday, May 28, 2011



baca buku dlm keta









Haaa.. Sekarang adik aliff da besar, mcm biasala kalau nk p umah pengasuh, ibu akan letak kamu kt karung atas tu...



Perjalanan 15 minit ke rumah pengasuh dimanfaatkn dgn membaca... Membelek buku...:) meralit je kamu membelek buku AYAM tu...







Tgkla tu... Mcm2 aksi kamu buat...

Friday, May 27, 2011

Geleng2.. Angguk2!

Ini cerita pasal kamu lagi adik alif yg comel...:) Sekarang nie kamu semakin bijak...huhuhu...
"aliff... Adik nk susu tak?" GELENG2... so maksudnya xmau...
Tunjuk bakul hijau... ( bakul yg selalu ada set susu) nk susu : ) la tue... - Posted using BlogPress from my iPhone

Jamuan perpisahan anak homeroom



























Anak homeroom yg sebelah kiri tu la yg akan berpindah ke mrsm tumpat, kelantan































Gambar kami ramai2... Peace!!

Location:KFC kangar

Wednesday, May 25, 2011

Ayah sayang abg ammar!!




Hariini hari kedua abg ammar xm! Semlm bila amik dia kt PASTI... Dia kata bleh buat ibu... :) huhuhu mudah2an dapat markah 100!
Ni pulak gambar pg tadi... Saje nk snap walaupun tau aysh dok kalut nk p skolah...
Peace... Ibu kata... Abg ammar n ayah buat peace... Tp tiba2 abg ammar tarik balik tgn tue , cikgu kata x bleh buat lah! Dosa huhuhu...so ayah je je la yg buat!!

Bowling la pulak

Ini cerita da basi... Huhuhu 13/5 haritu... Kami guru2 dan staf mrsm beseri p main bowling kat the store kangar... Sempena sambutan hari guru... Aku mcm biasala, ada penyokong... Hubby and anak2... Berkampung kt situ sampai jam 6 ptg, seronok sgt Sebenarnya ini first time aku pegang bola bowling tu... Kesian kan?? Hahaha... Punyala berat!! 9 kilo punya pun berat... Tapi aku baling jugak... 3* games... Adeh sampai sakit2 pinggang dan juga lenguh habih satu badan... Haaaa... Tgk ada gaya x aku main?? Huhuhuhu ada sekali baling tu terlepas ke belakang la pulak... - Posted using BlogPress from my iPhone

Monday, May 23, 2011

Alamak!!!




- Posted using BlogPress from my iPhone

Peperiksan pertengahan tahun@tension ke abg ammar ni?

Ni gmbar ibu snap mlm td, dekat jam 10 dah.. Letih kot baca buku bahasa arab dgn ayah.. Hehehe Minggu ni 23-26/5 kamu ada peperiksaan ... So sepanjang minggu lpas kamu da mula study... Atas kerelaaan kamu, bukan ibu paksa sgt pun...cumanya ayah dan ibu selalula pesan, baca buku ang ammar... Nnti klau dpat no 1 hingga no 3, abg ammar mintak hadiah apa pun ibu dan ayah bagi... Pagi tadi abg ammar xla bgun awal, tp bleh siap pakai bju awal... Mungkin semangat nk peksa... Tp yg xsyoknya , ibu termarah abg ammar sbb cari kaler x jumpa.. Emmmm... Pastu td bila nk trun keta kt PASTI, ibu tgk mata abg ammar dok berair... Nk menangis... " laaaa kenapa pulak nie?" Abg ammar geleng2 kepala jer... Sedih sgt la tue... Ibu tanya lagi...Sebab kaler ker?? Geleng jugak... Sampaila abg ammar jwb " kalau soalan susah mcmana ibu? Nnti abg ammar xdpt no 1..." Laaa... Fikir tu rupanya, ingatkn pasal kena marah kaler hilang... " xpe, abg ammar pandai, bleh jwb... Nnti dapat2 kertas periksa.. Nk jwb baca bismillah dan juga doa tenang hati... Alhamdulilah... Lpas tu abg ammar ceria semula... Mudah2an abg ammar dapat jawab soalan periksa dengan baik. Posted using BlogPress from my iPhone

Saturday, May 21, 2011

Sekolah ganti@ raya puasa 2011

Kat mrsm nie, sekolah ganti... Dok tertanya2 kenapa la kena sekolah hariini?? Belek kalender mrsm... Ohhhhh... Cuti raya lebih 2 hari dari sekolah kementerian ... Raya tahun nie dapat cuti pjg...27/8-6/9 . sampai hari selasa tu cuti... Rabu baru naik sekolah... Nampak mcm best sebab cuti pjg... Bleh blik johor, tapi mesti my hubby x cuti pjg mcm tue... Kami warga MARA je yg cuti :( - Posted using BlogPress from my iPhone

Adik alifff.... Kamu mmg budak bijak!! Di usia Nk masuk 14 bulan nie, ibu lihat kamu seorg baby yg cukup faham dengan arahan yg ibu, ayah n abg ammar beri... Aliff... Ayah nak... Kamu ms tu tgh mkn, dan kamu akan dtg kt ayah nk suap mknan... Aliff mandi... Terus nk buka baju... Huhuh. , comel sgt!! Aliff nk susu?? Kamu geleng2 kepala menandakan kamu tidak mahu... Hehehe Aliff tepuk abg ammar nk tdo... Cepat je tgn comel kamu tu menepuk punggung Gambar membaca kt atas tu...habih buku abg ammar koyak... Sebab kamu rajin sgt menyelak sambil buat bunyi bising. - Posted using BlogPress from my iPhone
Location:Bilik tido
Haaa... Jumaat sudah. Pg td ibu x masak nasi lembik kt kamu aliff, tapi macaroni goreng jer....;)



Cara2nya: 1. Rebus macaroni sehingga kembang dan toskan 2.Rebus juga brocoli, carrot n batang saderi sehingga empuk. Kemudian potong halus 3. Pecahkn telor sebiji. Pukul dgn garfu hingga kembang dan masukkan bhn 1 dan. 2 4. tumis bwg merah n putih dan masukkan bahan 3. Kalau suka masukkn cheese.



Breakfast sblum p sekolah n p umah mak lang

Thursday, May 19, 2011

Supreme Diet

Supreme Diet ( Kuruskan badan, Besarkan size telur( ovum),Memberi tenaga, mencantikkan kulit beby dlm kandungan) WM : RM90 EM : RM103.50 ( 20 sachet) Supreme Diet ( Kuruskan badan, Besarkan size telur( ovum),Memberi tenaga, mencantikkan kulit beby dlm kandungan) - Mengandungi lebih 20 enzim, mineral, zat dan vitamin yang diperlukan. - Minum 1 sachet waktu malam atau 3 hingga 4 jam sebelum tidur. - Jangan ambil makanan berat pada sebelah malam seperti nasi. Lebihkan protein seperti ikan, sayur dan buah-buahan. - Jika terlalu kurus, ambil Supreme Diet selepas makan tengahari dan makan malam. Jika berat badan telah meningkat kepada berat yang ideal, kurangkan kepada 1 sachet sehari. Jika belum hamil tetapi berat badan telah bertambah, sila ikut program pencucian menggunakan Body Lift atau Unique Coffee. - Teruskan pengambilan Supreme Diet jika period datang lewat atau ketika hamil. -

Liquid Manja Prune

Liquid Manja Prune WM : RM58 EM : RM66.70 ( 15 sachet) 1. Mengandungi Manjakani, Kurma, Spirulina, Prune, Klorofil dan madu yang membantu menguatkan immune badan, menguatkan rahim dan melancarkan peredaran darah. 2. Sangat sesuai untuk yang mudah keguguran. 3.Penawar pada penyakit keputihan 4.Mengeratkan hubungan suami isteri dgn bertindak sbg astrigen dapat membina tisu2 vagina yg rosak terutama selepas melahirkan anak. 5.Melancarkan pengaliran darah dan memberi tenaga 6.Melawaskan pembuangan air besar 7.Mengembalikan kecergasan selepas bersalin 8.Menstabilkan tekanan darah rendah dan kolestrol 9.Memperlahankan kedutan pada kulit ( awet muda).Merangsang kecantikan kulit jadi gebu, halus 10. Mengawal bentuk badan Cara penggunaan: 1 sachet sebelah petang, dibancuh dengan air biasa.

Solat ketika hamil

Salam hari khamis... Aku ni tgh lepak2 kt ruang tamu sambil baca majalah PAMA bulan nov 2010 Ada dlm ruangan soal jawab nie, persoalannya BOLEHKAH WANITA HAMIL SOLAT SECARA DUDUK? dan apakah kriterianya?? Bagi wanita hamil yg mengalami kesukaran utk solat, lebih2 lagi bila masuk trimester ke3, dibolehkan baginya solat secara duduk CARANYA: 1. Duduk bersila atas lantai menghadap kiblat 2. Rukuk dgn membongkokkan badan dgn kedua- dua tangan memegang lutut 3. Sujud seperti biasa namun jika mengalami kesukaran, maka bongkokkanlah badan lebih rendah berbanding rukuk dengan kedua-dua tgn menyentuh lantai Jika sukar untuk duduk bersila, pilihan lain ialah duduk seperti mana duduk diantara dua sujud. Jika masih sukar, pilihan lain ialah duduk di atas kerusi. Petgerakan utk rukuk dan sujud adalah seperti mana duduk bersila.

Location:Ruang tamu, 6.30 ptg

Wednesday, May 18, 2011

1st slide




- Posted using BlogPress from my iPhone

Ini bukan iklan biodex....huhuhu




Hehe.. Smlm ms ke Alor star. Aku beli set kesuburan nie rm 570 semuanya... We all planning utk conceive baby girl so sbb da berusia sikit n xnk kahamilan yg berisiko ... Melaburla mcm nie... Mudah2an Allah kurniakan baby yg comel sempurna fizikal dan mentalnya.... UNTUK MENINGKATKAN KESUBURAN - Mengandungi lebih 20 enzim, mineral, zat dan vitamin yang diperlukan. - Minum 1 sachet waktu malam atau 3 hingga 4 jam sebelum tidur. - Jangan ambil makanan berat pada sebelah malam seperti nasi. Lebihkan protein seperti ikan, sayur dan buah-buahan. - Jika terlalu kurus, ambil Supreme Diet selepas makan tengahari dan makan malam. Jika berat badan telah meningkat kepada berat yang ideal, kurangkan kepada 1 sachet sehari. Jika belum hamil tetapi berat badan telah bertambah, sila ikut program pencucian menggunakan Dtoxy atau Unique Coffee. - Teruskan pengambilan Supreme Diet jika period datang lewat atau ketika hamil.

Selamat Hari Guru




16 Mei adalah tarikh yg aku rasa semua org tau... Hari Guru... Dan biasanya kt sekolah2 mesti ada sambutan meraikannya... Nyanyi lagu KAMI GURU MALAYSIA... Tukar2 hadiah .. Dapat hadiah Tapi yg sedihnya... Mcm biasa dari tahun 2007 aku berkhidmat kt MRSM Beseri ni... Pd tarikh tu senyap sunyi je... Xde nyanyian lagu... Why???? Sebabnya bebudak tgh peksa!! Emmm.. " Sambutan hari guru kita buat semester depan la rai" kak laila habaq kt aku isnin haritu... Huhuhu... " laaa da basila kak ..." aku kata ... Sambil tersenyum kelat....


Lain pulak ceritanya dgn abg ammar.... Daei hari sabtu sibuk nk beli hadiah kt cikgu2 dia kt Pasti. ... "kita nk beli apa ek utk cikgu ayah?? " " buah kot... Lps tu balut" " cikgu x narah ke bg buah?" " laaa.... Lg cikgu seronok..." aku kata So mlm isnin tu membalut buah la kerja kami... 7 biji semuanya... Lpas tu sempat ayah n ammar buat kad bg kt cikgu... " SELAMAT HARI GURU ibu... " * berjaya juga aku menerapkan nilai menghargai jasa guru kt dlm hati ammar... Moga sampai besar nnti dia akan sentiasa mengingati hari guru...

Breakfast... Yummy!!

Salam hari cuti... Hari ini semua cuti sempena Hari Wesak... Kami 4 beranak ni p jln2 ke Pasific, Alor Star Saje je nk berjalan release tension... Huhuhu ( sebenarnya ibu yg nk p majan McD punya sarapan pagi tue... Seronok juga, seawal jam 10 pg kami da smpai situ, punyala ramai org... Emmm... Lapo sgt, tgu lama


Mcm biasa abg ammar kena possing


"Tq ibu belanja kami..." Huhuhu.... Xpe sama2


Hot cake 2 pieces... Mkn dgn hotcake+syrup( rasa mcm madu)


"adik aliff, ayah nak... Suap ayah sikit..." Adik aliff trus bagi... aaa mcm tu la gayanya... Aliff.. Walaupun kamu x pndai ckp lg, tp kamu faham semua arahan kami, seronok sgt ibu :). Yg kelakarnya bila abg ammar minta suap kamu geleng kepala x mau bagi... Kesian abg ammar... Kamu jgn buat mcm tu lagi yerrr


Haaaa... Tgk tu budak yg lapar sdg mkn.. Habih sekerul Hash Brown tu kamu mkn... Sedap ek adik??


Scrembel egg+ chicken sclice+ baked burn: A ku bleh bagi 5/10 bintang laaa x tau mkn dgn apa, kami cicag dgn sos.


Kamu lg... Da habih kena minum air


"Sedap jugak burger ni ek ibu"


Possing lagi... Anak ibu nie!!


Nnti dtg lagi kt sini yer ibu... Sedap la makanan dia ... Huhu.....

Location:McD Star Prade, Alor Star

Sunday, May 15, 2011

Sudah pandai nk menulis




Adik aliffff.... Huhuhu tgk tu, pndai sgt pegang pen... Ibu punyala tue, amik kt meja tusyen, sekarang nie kamu akan sibuk juga nk menulis bersama- sama abg kamu... So ibu akan bagi kertas kosong utk kamu menconteng... Harapnya kamu tidak conteng dinding nanti yerrt... : )


Aaaaa... Waktu nie kamu berdua mmg x akan bergaduh sebab dapat pen soramg sebatang.... Aliff, kamu nmpal mcm confident jer menulis... Hehehe, nnti besar tambah rajin menulis yerrr...


Khusyuk sgt la tue...

Wednesday, May 11, 2011

PTK baru berkonsep 360 darjah

PTK ohhhh....PTK Aku nie kerja dah dekat 9 tahun.... Peksa PTK byk kali gak amik, ada la 3/4 kali.... PTK masa tu dlm bentuk paper KHUSUS dan UMUM.. Tenyeh je kertas objektif... Tak silap aku ada 40 soalan ... Huhuhu x ingat da laaa, lpas 3 kalu amik tu... Lega.... Dapat penilaian 4 utk paper UMUM , yg khusus ( bidang perguruan tu ) masih 3. Ingatkan nk amik bagi dapat 4 la juga, tup tup tukar konsep pulak exam tu.... Kena buat presentation la pulak, kalau x sblum nie objektif jer.... So terbantut la hasrat hati nk p amik peksa.... Sehingga depa kata PTK itu da mansuh tahun lepas.... Tiba2 kelmarin 9/5/20116 keluar pulak berita PTK baru utk penjawat awam.... Berkonsep 360 darjah.... Apa itu konsep 360 darjahhhh???? Ni aku tulis berdasarkan apa yg aku faham laaa.... > Penilaian ini berterusan sampai akhir hayat kita > Semua penjawat awam ada REKOD PELAPORAN. Merekodkan semua potensi kerjaya kita samada dlm kategori pantas cekap atau sederhana. > Yang menariknya... Jeng... Jeng... Rakan sejawat pun turut menjadi pegawai penilai, yg menilai dari aspek pergaulan dan semangat kerja berpasukan...cmne tu??? Ada yg pilih bulu x nanti??? Hehehe.... So mcmana?? Sudah bersedia??? Huhuhu ... Aku rasa dari start aku kerja dulu dari tahun 2002 dulu memang selalu dah di nilai... so aku ok jerrrr... Maila penilaian mcmana pun... REDAH jerrr asalkan jangan potong gaji sudah....huhuhuhu. KESIMPULANNYA: Penilaian konsep ini dapat membantu Kementrian Pelajaran Malaysia(KPM) mengenalpasti bidang kecekapan seseorang guru mcm aku nie..... Dlm merangka sebarang penambahbaikkan yang diperlukan oleh semua guru untuk meningkatkan taraf ilmu guru tersebut( kotla perlu p kursus ker) dan juga utk kebaikan pelajar juga... Yela bila cikgu2 da selalu p kursus byk la kebolehan cikgu tu ... Harapnyer la Eh tapi kan... depa ni nk buat penilaian ni mcmana ek? ONLINE kerrr?? Sama2 la kita nantikan...

Monday, May 9, 2011

Titration experiment













Posted using BlogPress from my iPhone

Adik aliff...
Kamu sekarang da berusia 13 bulan. Ini gambar ibu dapat snap juga, jarang dah dapat snap pose mcmni sebab kamu akan menjerit2 bila bermain dgn Abg kamu....


Haa xtaula pasai apa... Mungkin sebab kamu xmau Abg amik mainan kamu atau kamu rasa terancam dgn kehadiran Abg ammar di sisi kamu...:)


Tapi kdang2 kamu ok jer dgn Abg kamu... Bleh main gelak2 besar... Kalau ibu kata " sayang abg ammar...."

Kamu akan sua kepala kamu ke muka Abg ammar...

Posted. using BlogPress from my iPhone k

ammar pun dapat phone baru



Haaaaaa..... Ini dia, ibu dan ayah dapat iphone baru abg ammar pun dapat!- Posted using BlogPress from my iPhone

Rutin adik alif

Hariini adik alif balik lmbt sbb ibu ada assembly.. Kelakar betul la adik now.. Klau pagi kamu xnangis pun bila ibu tinggal... Buat selamba jer.. Xnangis pun... Tp kalau ptg, paklang nk amik kamu kamu Akan nangis.. - Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Umah mak lang

Sunday, May 8, 2011

Selamat hari ibu.... Rai




Gambar ni amik kat dlm keta... Pada hari ibu 8 mei 2011 Alhamdulilah.... Dgn adanya 2 org anak yg comel ni, dapatla aku meraikan hari ibu... Bangga rasanya bila Ada anak yg ucap " selamat hari ibu"hehehe... nnti Adik aliff da besar, blehla ucap juga kpd ibu yerrrr.... Semoga aku Akan menjadi ibu yg baik dan sabar dgn karenah2 mereka...
Hari ini p beli iPhone 4 hehehe...

Wednesday, May 4, 2011

cicak.... gigit!

Adik aliff yg semakin comelll


Hehehe...adik aliff...kamu sekarang nie semakin banyak mengeluarkan perkataan2

Sekali keluar dari mulut kamu yg cute tue...hah! sharp!..clear...CICAK GIGIT..hehehe

Tuesday, May 3, 2011

olay oh olay....

Skincare: Olay Total Effects 7 in 1 Anti Aging Cream







This is what Olay Total Effects 7-in-1 promises:-

1. Line Minimization: Reduces the appearance of fine wrinkles

2. Nourishing Moisturization: For a radiant, healthy glow

3. Tone Enhancement: Balances color & reduces appearance of age spots

4. Gentle Exfoliation: Smoothes and evens skin texture

5. Pore Refinement: Minimizes the appearance of pores

6. Free Radical Defense: Helps prevent damage to skin’s surface

7. Subtle Lifting: Hydrates for firmer skin appearance

Monday, May 2, 2011

Adik aliff @13bulan

Horeyyy...adik aliff hari ini kamu da 13 bulan...
Sangat2 aktif...sampai ayah surrender...xlarat nak layan kamu...
Di usia ini juga kamu da kena marah juga...:) SEBAB
  • selalu tekan button TV...masa semua org tgh tgk tv....walaupun nampak cute jer...tapi abg ammar akan marah kamu dengan bersungguh2 ...rosak TV tu  nantikata abg ammar
  • nak main air masa mandi...nak mandi lama2...hehehe...xbleh tau nanti kena 'BAB!'
  • masih lagi nak MERAP...kalau ibu atau ayah bangun nak ke dapur ..kamu akan menangis...nak ikut..emm...bila nak ok pun ibu xtau...
Haaa...itu cerita pasal kena marah...cerita yg syokkkk ada juga...
Kamu suka sangat sebut "CAT" bila nampak kucing@ gambar kucing...kalau kamu nak tau...kamu sebut cat dengan sebutan yang betul! A bagi kat kamu...hehehe so sebutan GAJAH dengan KATAK ibu da xdengar sangat...

Dan yg paling seronok sangat hariini...
Kamu da pandai BALANCE BADAN BERDIRI...dah mula nak jalan la tue...
Bangus...keep it up yer adik aliff...
moga2 14 bulan nanti kamu dah boleh berjalan juga sama usia dengan abg ammar kamu...


Last minute punya preparation utk SEM 2011...
Nak buat video utk pesta type 3 pada hari Khamis minggu depan..nak kena berlakon...eh bukan ME...tapi anak2 murid tingkatan 3 nie...wish them good luck! hehehe..
Cuti 1 Mei yang suram

Minggu nie seronok sebab dapat cuti 3 hari...Isnin 2 Mei cuti sebab 1 Mei hari buruh jatuh pada hari Ahad..macam2 plan nak buat..nak sambut annivesary kami kat Alor Star...huhuhuh...tapi semuanya mimpi jelaa..sebab AYAH dan ABG AMMAR demam...sedih pulak...so ibu mencatat cerita suram jela yer...

30 April@Sabtu

Hari sabtu nie...pagi2 lagi ibu...abg ammar dan adik aliff mengemas kat laman rumah...mula2 ibu basuh anjung kasih dgn abg ammar,masa nie adik aliff tido lagi..cepat2 ibu buat kerja tue...ayah pulak sibuk lipat baju satu round!! hehehe...cepat pulak ayah lipat baju pagi tue...

Da siap basuh lantai, potong rumput pulak...1st time ibu buat...n hasilnya ok jugak laaa   :).masa nie adik aliff da bangun...so buatla sama2..seronok sangat...siap bubuh baja kat pokok limau...harapnya berbuah dengan lebatnya nanti...

petang tue cdang nak p the store..cari pencil case abg ammar...tapi bila da jumpa kak chark kat spital (masa tgk kak liza) xjadi..fatimah mai umah kami...lpas dinner depa balik..

malam tu...abg ammar tdo dalam kegelisahan...menendang2...meracau2 mulut tue...rupa2nya nak demam...esok tue panas sgt badan...demam sampai hari ini (2 mei)

1 Mei@Ahad

Macam biasa pagi ibu p tusyen...bagi adik aliff tdo dulu...abg ammar makan ubat dah...tdo jugak...balik2 tusyen jam 10.45 tue tgk2 ayah dah berstokin...sejuk katanya...Allahhuakbar...ayah pun demam juga...macamana dengan tusyen personal ibu???...adik alif da bangun??emm...at last buat juga tusyen...kamu aliff ..baik pulak hari itu..main senyap je kat sebelah ibu masa tusyen tue..:) mungkin sebab kamu selesa..

sehari itu...duk saje kat umah...makan pon moi je yg ibu buat pagi tadi...sampai ke malam...abg ammar masih demam..dok ulang makan ubat 6 jam sekali...alhamdulilah demam macam nak ok jer...ptg tue kamu da mula ajak p the store semula...tapi ibu kata xpe tunggu abg ammar sembuh betul2...


Pagi jam 9-10.30 Tusyen personal tingkatan 5 pulak
Adik aliff ibu da bagi tido jam 8.30...(kamu bangun dekat2 jam 10.30...:)
Makan moi lagi...lunch makan nasi ayam yg ayah order dekat FATINAZ CORNER...order dan depa mai antar ke rumah...hehehe syok jugak...

Petang jam 3 ayah dan abg ammar mcm da ok...p the store...tapi tiba2 kat dlm the store abg ammar demam lagi...xsempat nak melilau pun...lepas beli pencil case abg ammar terus balik...

so cuti kami hanya di the store saje...huhuhu