About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Wednesday, May 25, 2011

Bowling la pulak

Ini cerita da basi... Huhuhu 13/5 haritu... Kami guru2 dan staf mrsm beseri p main bowling kat the store kangar... Sempena sambutan hari guru... Aku mcm biasala, ada penyokong... Hubby and anak2... Berkampung kt situ sampai jam 6 ptg, seronok sgt Sebenarnya ini first time aku pegang bola bowling tu... Kesian kan?? Hahaha... Punyala berat!! 9 kilo punya pun berat... Tapi aku baling jugak... 3* games... Adeh sampai sakit2 pinggang dan juga lenguh habih satu badan... Haaaa... Tgk ada gaya x aku main?? Huhuhuhu ada sekali baling tu terlepas ke belakang la pulak... - Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: