About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Wednesday, May 18, 2011

Breakfast... Yummy!!

Salam hari cuti... Hari ini semua cuti sempena Hari Wesak... Kami 4 beranak ni p jln2 ke Pasific, Alor Star Saje je nk berjalan release tension... Huhuhu ( sebenarnya ibu yg nk p majan McD punya sarapan pagi tue... Seronok juga, seawal jam 10 pg kami da smpai situ, punyala ramai org... Emmm... Lapo sgt, tgu lama


Mcm biasa abg ammar kena possing


"Tq ibu belanja kami..." Huhuhu.... Xpe sama2


Hot cake 2 pieces... Mkn dgn hotcake+syrup( rasa mcm madu)


"adik aliff, ayah nak... Suap ayah sikit..." Adik aliff trus bagi... aaa mcm tu la gayanya... Aliff.. Walaupun kamu x pndai ckp lg, tp kamu faham semua arahan kami, seronok sgt ibu :). Yg kelakarnya bila abg ammar minta suap kamu geleng kepala x mau bagi... Kesian abg ammar... Kamu jgn buat mcm tu lagi yerrr


Haaaa... Tgk tu budak yg lapar sdg mkn.. Habih sekerul Hash Brown tu kamu mkn... Sedap ek adik??


Scrembel egg+ chicken sclice+ baked burn: A ku bleh bagi 5/10 bintang laaa x tau mkn dgn apa, kami cicag dgn sos.


Kamu lg... Da habih kena minum air


"Sedap jugak burger ni ek ibu"


Possing lagi... Anak ibu nie!!


Nnti dtg lagi kt sini yer ibu... Sedap la makanan dia ... Huhu.....

Location:McD Star Prade, Alor Star

No comments: