About Me

My photo
I'm “Biol”“logy” teacher at MRSM Beseri...hehehehe!..i quite garang masa ngajar..but I’m good teacher. ..tanya my students!! 17 Jun 2016 anniversary jadi cikgu ..heppy 14 years for being a good teacher! Not talk too much but..ada ramai kawan2!..I'm a “mithali” isteri to AMIZAL insyaAllah.. and a loving+caring mother to AMMAR BADLISYAH ,amp; ALIFF ISKANDAR..& ALEESYA HANA...so far, i'm just living my life with a big smile.  ! i have a lovin' husband , 2 sons & sorang anak dara comel who loves me just as much… Stay kat Kangar Perlis..walaupun I’m JOHORIAN …hubby da beli rumah for our fmly…heppi sangat.. Alhamdulilah .Thanks Abg.

Wednesday, July 27, 2011

Insuran@Aliff





Anak ibu Aliff...
Hariini, ibu ada ambil insuran EDUPLUS utk kamu, insuran ni merangkumi SIMPANAN+PERLINDUNGAN+PINJAMAN PENDIDIKAN.

Alhamdulilah... Cukup dah gaji ibu nk potong gaji utk insuran kamu nie, potongan gaji RM100 je sebulan :).. Potongan ni akan start pada Dis 2011 nie.




Ok.. Disebabkan usia kamu masih muda iaitu setahun... Ia sangat menguntungkan.Dan tempoh matang insuran kamu ni pada usia kamu 18 tahun. Pada usia 18 tu, duit matang yg akan diberi kepada kamu adalah lebih kurang RM 46,279..

Satu lagi... Setiap 3 tahun, kamu akan dapat bonus RM1250 bermula pada Dis 2014.

Mungkin nk dijadikan rezeki... ETIQA ada buat promotion, bayaran rm100 jer bukan RM116 mcm dlm table kt atas tu, ini semua penjelasan dari En. Ng.

Insuran ini juga ada disertakan srkali dengan Kad Perubatan... Boleh guna di Hospital Kerajaan @ Swasta...





Dan...
Jika apa2 terjadi kepada ibu... Hubungi En. Ng atau cawangan etiqa yerr...
Sememangnya ibu sudah sediakan perbelanjaan utk yuran pengajian kamu...:)






No comments: